Cum se fac bruschete cu mozzarella si busuioc, reteta culinara pentru bruschete cu mozzarella si busuioc
Ingrediente:
1 bagheta taiata in felii groase cam de 0,5 cm, 250 g mozzarella taiata cubulete, 4 rosii tocate, 1 dovlecel, 2 catei de usturoi striviti, 2 linguri cu ulei de masline, 1 legatura busuioc verde tocat, fara tulpina
Mod de preparare:
Prajeste feliile de bagheta pana ce capata culoarea maroniu-deschis. Pune-le la pastrate intr-un vas etans pana ce le vine randul in reteta. Amesteca intr-un bol, busuiocul, mozzarella, rosiile, usturoiul, cubulete de dovlecel, sarea si piperul.
Unge feliile prajite de bagheta cu un pic de ulei de masline. Intinde amestecul de mozzarella pe felii stropeste-le cu uleiul ramas. Prajeste bruschetele 3-5 minute, pana ce se topeste mozzarella.
Bruschete cu mozzarella si busuioc
Etichete:
Aperitive cu brinza,
Aperitive cu legume
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu