.

Budinca de dovleac cu branza

Posted on
  • luni, 3 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: , , , ,
  • Cum se face budinca de dovleac cu branza, reteta culinara pentru budinca de dovleac cu branza


    Ingrediente:

    500 g dovleac, 150 ml lapte, 150 g branza de vaci, 100 g margarina, 150 g faina, 100 g smantana, 5 oua, 3 felii paine, 1 legatura marar, sare.

    Mod de preparare:

    Cureti dovleacul, il tai bucatele si il fierbi in apa cu putina sare. Dupa ce a fiert, il zdrobesti cu furculita (sau il treci prin sita) si il amesteci cu painea inmuiata in lapte si presata bine, apoi cu branza, margarina topita, faina, galbenusurile, smantana si mararul tocat. Bati albusurile spuma, le adaugi in compozitie, rastorni totul intr-un vas uns cu margarina si tapetat cu faina si dai budinca la cuptor pentru 25 de minute. O tai mai bine racita, in vasul in care s-a copt.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint