.

Cartofi aromati la cuptor

Posted on
  • luni, 10 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se fac cartofi aromati la cuptor, reteta culinara pentru cartofi aromati la cuptor


    Ingrediente:

    3-4 cartofi noi, 200 g kaizer sau sunculita taraneasca, 1 crenguta de rozmarin, sare, piper

    Pentru aluat

    300 g faina, 200 g unt, 1 ou, sare

    Mod de preparare:

    Framanta faina cu untul taiat cubulete, un praf de sare si oul. Adauna-l pe tot ca pe o minge si lasa-l la rece cateva ore. Intinde-l intr-o tava unsa cu unt. Asaza deasupra felii de kaizer sau sunculita taraneasca. Separat, spala cartofii si pune-i la fiert in coaja c un praf de sare.

    Taie cartofii in felii potrivit de groase si pun-ei peste kaizer. Presara deasupra rozmarin si lasa la cuptor , la foc moderat, 35-40 de minute.

    Truc !

    Poti fierbe mai multi cartofi decat este nevoie. Ce-ti ramane, pui la frigider si prajesti usor a.. treia zi!

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint