.

Chiftele de cartofi

Posted on
  • luni, 10 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se fac chiftele de cartofi, reteta culinara pentru chiftele de cartofi


    Ingrediente: 

    1 kg cartofi noi, 250 g sunca de Praga, 150 g branza telemea, 5-6 linguri cu faina, 2 oua, cimbru, ulei, sare, piper

    Mod de preparare:

    Spala bine cartofii si pune-i la fiert in apa cu sare. Curata-i de coaja, zdrobeste-i cu furculita. Adauga branza rasa, sunca taiata cubulete, putin cimbru si ouale batute cu un praf de sare si piper. Incorporeaza faina pana obtii o compozitie bine legata.

    Pudreaza-ti palmele cu faina si modeleaza chiftelele. Rumeneste-le in baie de ulei incins si scoate-le pe hartie absorbanta pentru a indeparta surplusul de grasime. Serveste-le fie calde, fie reci, alaturi de un sos de iaurt.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint