Cum se fac cartofi cu praz, reteta culinara pentru cartofi cu praz
Ingrediente:
4 cartofi maricei, 1 fir de praz, 100 g telemea, 1 ou, 1 catel de usturoi, oregano, sare, ulei
Mod de preparare:
Spala cartofii si inveleste-i in folie de aluminiu, nu inainte de a-i stropi cu putin ulei. Pune-i la copt, la foc mic, aproximativ o ora. Separat, opareste prazul.
Cand cartofii sunt gata, indeparteaza folia, taie-i pe jumatate si scoate cu grija miezul. Intr-un castron, amesteca-l cu oul, branza rasa, usturoiul zdrobit, prazul taiat rondele si un praf de sare si oregano.
Umple cartofii cu amestecul astfel obtinut si lasa-i la cuptor pana prind o crusta, aproximativ 40 de minute.
Cartofi cu praz
Posted on joi, 6 octombrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Aperitive cu legume,
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu