.

Cartofi cu praz

Posted on
  • joi, 6 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: ,
  • Cum se fac cartofi cu praz, reteta culinara pentru cartofi cu praz


    Ingrediente: 

    4 cartofi maricei, 1 fir de praz, 100 g telemea, 1 ou, 1 catel de usturoi, oregano, sare, ulei

    Mod de preparare:

    Spala cartofii si inveleste-i in folie de aluminiu, nu inainte de a-i stropi cu putin ulei. Pune-i la copt, la foc mic, aproximativ o ora. Separat, opareste prazul.

    Cand cartofii sunt gata, indeparteaza folia, taie-i pe jumatate si scoate cu grija miezul. Intr-un castron, amesteca-l cu oul, branza rasa, usturoiul zdrobit, prazul taiat rondele si un praf de sare si oregano.

    Umple cartofii cu amestecul astfel obtinut si lasa-i la cuptor pana prind o crusta, aproximativ 40 de minute.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint