Ingrediente:
4 cepe
rosii mari, 1 legatura de ceapa verde, 1 fileu de somon, 2 catei de usturoi
striviti, ½ cana cu busuioc uscat macinat, 1 dovlecel fiert, 1 ceasca cu orez
fiert, zeama de la o lamaie, sare, piper, ulei, rozmarin
Mod de
preparare:
Curata
cepele rosii si scobeste-le: pastreaza numai primele doua straturi intact, iar
miezul toaca-l pestisori. Freaca ceapa tocata cu sare si pune deoparte 20 de minute,
ca sa lase zeama. Muta ceapa
frecata cu sare intr-un vas uscat.
Adauga usturoiul, zeama de lamaie,
busuiocul, dovlecelul tocat marunt, orezul, somonul tocat in bucati mici,
uleiul si piperul, rozmarinul tocat marunt. Amesteca pana obtii o pasta omogena. Umple ceapa
rosie cu acest amestec. Lasa la rece 30 de minute, apoi taie cepele jumatati si
orneaza cu ceapa verde tocata.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu