.

Ceapa rosie cu salata de somon

Posted on
  • miercuri, 5 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: ,
  • Cum se face ceapa rosie cu salata de somon, reteta culinara pentru ceapa rosie cu salata de somon


    Ingrediente:

    4 cepe rosii mari, 1 legatura de ceapa verde, 1 fileu de somon, 2 catei de usturoi striviti, ½ cana cu busuioc uscat macinat, 1 dovlecel fiert, 1 ceasca cu orez fiert, zeama de la o lamaie, sare, piper, ulei, rozmarin

    Mod de preparare:

    Curata cepele rosii si scobeste-le: pastreaza numai primele doua straturi intact, iar miezul toaca-l pestisori. Freaca ceapa tocata cu sare si pune deoparte 20 de minute, ca sa lase zeama. Muta ceapa frecata cu sare intr-un vas uscat. 

    Adauga usturoiul, zeama de lamaie, busuiocul, dovlecelul tocat marunt, orezul, somonul tocat in bucati mici, uleiul si piperul, rozmarinul tocat marunt. Amesteca pana obtii o pasta omogena. Umple ceapa rosie cu acest amestec. Lasa la rece 30 de minute, apoi taie cepele jumatati si orneaza cu ceapa verde tocata.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint