Cum se fac chiftele de legume, reteta culinara pentru chiftele de legume
Ingrediente:
1 dovlecel lung si subtire, 2-3 cartofi, 2 oua, 1 catel de usturoi, 1 legatura marar, ulei pentru prajit, piper, sare
Mod de preparare:
Cureti, speli si razi dovlecelul pe razatoarea mare. Il sarezi si il lasi la scurs. Fierbi cartofii pe jumatate, in coaja. Ii cureti calduti si ii dai tot pe razatoarea mare. presezi dovlecelul intre palme, pentru a fi bine scurs si il amesteci cu cartofii.
Adaugi usturoiul zdrobit, mararul tocat, ouale batute cu sare si piper dupa gust. Omogenizezi si pui cu lingura din compozitie in uleiul incins. Prajesti chiftelele pe ambele parti. Le scoti pe servete de hartie absorbanta.
Servesti chiftelele impreuna cu salata de rosii sau sos de marar.
Chiftele de legume
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu