.

Chiftele de legume

Posted on
  • joi, 20 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se fac chiftele de legume, reteta culinara pentru chiftele de legume


    Ingrediente:

    1 dovlecel lung si subtire, 2-3 cartofi, 2 oua, 1 catel de usturoi, 1 legatura marar, ulei pentru prajit, piper, sare

    Mod de preparare:

    Cureti, speli si razi dovlecelul pe razatoarea mare. Il sarezi si il lasi la scurs. Fierbi cartofii pe jumatate, in coaja. Ii cureti calduti si ii dai tot pe razatoarea mare. presezi dovlecelul intre palme, pentru a fi bine scurs si il amesteci cu cartofii.

    Adaugi usturoiul zdrobit, mararul tocat, ouale batute cu sare si piper dupa gust. Omogenizezi si pui cu lingura din compozitie in uleiul incins. Prajesti chiftelele pe ambele parti. Le scoti pe servete de hartie absorbanta.

    Servesti chiftelele impreuna cu salata de rosii sau sos de marar.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint