Cum se face peste cu legume gratinate, reteta culinara pentru peste cu legume gratinate
Ingrediente:
1 vanata mica, 1 ardei gras, 150 g ciuperci, 1 dovleac mic, 2 linguri capere, 1 u, 2 linguri faina, sare, piper, zeama de la 1/2 lamaie
Mod de preparare:
Speli fileurile de peste alb, le condimentezi cu sare, piper si le lasi la rece timp de 30 de minute. Dai apoi pestele prin ou si il prajesti in ulei incins. Cureti ciupercile si le scoti coditele. Tai vanata si dovlecelul rondele, le sarezi si le lasi la scurs cu o greutate peste ele. Tai ardeiul in fasii late de doua degete. Frigi legumele pe gratar si le asezi pe o farfurie. Deasupra pui pestele si il stropesti cu putina zeama de lamaie. Pofta buna.
Peste cu legume gratinate
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu