Cum se face conopida cu legume aromate, reteta culinara pentru conopida cu legume aromate
Ingrediente:
1 kg conopida, 3 ardei capia, 3 gogosari, 3 ardei galbeni, 3 morcovi, 3 catei de usturoi, 1 lingurita chimen, cateva boabe de coriandru, ulei de masline, sare
Mod de preparare:
Desfaci conopida in buchetele si o pui in apa cu sare, pentru 30-40 de minute. Cureti legumele ramase, le speli si le tai felii. Fierbi toate legumele in vasul de gatit cu aburi, pentru 5-10 minute. Intr-o tigaie, pui putin ulei de masline, adaugi usturoiul taiat marunt, legumele fierte la aburi, condimentezi si lasi pe foc timp de 3-4 minute. Obtii legume foarte aromate si foarte gustoase. Poti servi legumele atat calde, cat si reci.
Conopida cu legume aromate
Etichete:
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu