Cum se face ciorba deasa de legume, reteta culinara pentru ciorba deasa de legume
Ingrediente:
1 varza mica, 1 radacina de patrunjel, 2 cartofi, 1 telina mica, 2 morcovi, 2 fire de ceapa verde, 1 ardei gras verde, 1 ardei gras rosu, 1 pastarnac, 1 mana de fasole verde, 1 mana de fasole uscata, neagra, 500 ml bors, sare, ulei
Mod de preparare:
Taie ceapa si radacinoasele rondele si pune-le la inabusit in apa cu ulei si putina sare. Cand s-au inmuiat putin, stinge cu apa (2.5 l). Adauga cartofii taiati cubulete, ardeii si varza taiata fasii. Pune si fasolea verde, si pe cea uscata. Lasa sa fiarba la foc potrivit.
Cand legume sunt fierte, pune borsul pe care l-ai dat intr-un clocot. Lasa cinci minute sa fiarba totul, apoi acopera si stinge focul. Serveste-o calda, cu lipie sau rece. ! Borsul nu e obligatoriu. Poti acri ciorba cu bulion de agurida (struguri verzi). Fierbi boabele de strugure pana se inmoaie, apoi pasezi.
Ciorba deasa de legume
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu