.

Ciorba deasa de legume

Posted on
  • luni, 24 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se face ciorba deasa de legume, reteta culinara pentru ciorba deasa de legume


    Ingrediente:

    1 varza mica, 1 radacina de patrunjel, 2 cartofi, 1 telina mica, 2 morcovi, 2 fire de ceapa verde, 1 ardei gras verde, 1 ardei gras rosu, 1 pastarnac, 1 mana de fasole verde, 1 mana de fasole uscata, neagra, 500 ml bors, sare, ulei

    Mod de preparare:

    Taie ceapa si radacinoasele rondele si pune-le la inabusit in apa cu ulei si putina sare. Cand s-au inmuiat putin, stinge cu apa (2.5 l). Adauga cartofii taiati cubulete, ardeii si varza taiata fasii. Pune si fasolea verde, si pe cea uscata. Lasa  sa fiarba la foc potrivit.

    Cand legume sunt fierte, pune borsul pe care l-ai dat intr-un clocot. Lasa cinci minute sa fiarba totul, apoi acopera si stinge focul. Serveste-o calda, cu lipie sau rece. ! Borsul nu e obligatoriu. Poti acri ciorba cu bulion de agurida (struguri verzi). Fierbi boabele de strugure pana se inmoaie, apoi pasezi.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint