.

Ciulama de pui

Posted on
  • marți, 18 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se face ciulama de pui, reteta culinara pentru ciulama de pui


    Ingrediente:

    2 copane pui (gaina), 1 ceapa mica, 1 morcov, 1/2 telina mica, 2 linguri unt, 2 linguri faina, sare, piper

    Mod de preparare:

    Speli carnea si o pui la fier in apa rece. Iei spuma ori de cate ori se formeaaza, apoi adaugi faina si amesteci pentru a nu se forma cocoloase. Apoi adaugi treptat zeama in care a fiert canrea. Potrivesti gustul de sare si piperi si fierbi pana ce sosul capata consistenta unei smantani mai groase. Adaugi bucatile de carne. Servesti ciulamaua de pui cu mamaliguta. Pentru decor, poti adauga o frunzulita de marar verde.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint