Cum se face tarta cu branza si struguri, reteta culinara pentru tarta cu branza si struguri
Ingrediente:
200 g pesmet de biscuiti, 100 g zahar, 100 g unt
Pentru umplutura
450 g branza de vaci, 100 g zahar, 1 lingura coaja rasa de lamaie, 3 oua, 1 lingura faina, 4 linguri smantana
Pentru gelatina
3 foi de gelatina, 100 ml apa, 80 g zahar, 4 piersici, 350 g struguri, 100 g frisca
Mod de preparare:
Amesteci pesmetul cu zaharul, apoi adaugi untul si omogenizezi. Imparti compozitia in doua si o torni in doua forme de tarta. Dai la copt. Intre timp, branza si zaharul le bati cu mixerul, adaugi smantana, coaja rasa de lamaie, faina cernuta si ouale, pe rand.
Cand blaturile s-au racit, le umpli cu crema de branza, iar deasupra vei adauga gelatina de piersici. Inmoi foile de gelatina in apa. Pui la fiert apa (100 ml) cu zaharul. Adaugi piersicile curatate de coaja si zdrobite si le lasi sa fiarba 5 minute.
Lasi totul la racit, apoi mixezi pana devine o crema omogena. Adaugi foile de gelatina inmuiata si mixezi din nou. Deasupra tartei, asezi boabele de struguri, curatate de pielite si de samburi, apoi torni gelatina de piersici.
Garnisesti tarta cu frisca, felii de ciocolata si boabe de struguri. Lasi tarta la frigider cateva ore inainte de a fi servita.
Tarta cu branza si struguri
Posted on marți, 18 octombrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Aluaturi si Foietaje,
Deserturi,
Dulciuri,
Dulciuri diverse,
Patiserie,
Prajituri
Etichete:
Aluaturi si Foietaje,
Deserturi,
Dulciuri,
Dulciuri diverse,
Patiserie,
Prajituri
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu