.

Peste cu struguri

Posted on
  • marți, 18 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se face peste cu struguri, reteta culinara pentru peste cu struguri


    Ingrediente:

    500 g salau file, 500 g struguri, 2 lamai, 1 ceasca de apa, sare, ulei

    Mod de preparare:

    Speli pestele si il sarezi. Asezi pestele in tava unsa cu ulei. Pui boabele de struguri (spalate) de jur-imprejurul pestelui, torni apa in tava, iar pestele il stropesti cu zeama de lamaie. Introduci tava in cuptor, pentru 25 de minute. Aceasta reteta este foarte usoara si foarte fina.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint