Cum se face supa-crema de legume, reteta culinara pentru supa-crema de legume
Ingrediente:
5 rosii, 5 morcovi, 5 ardei capia, 5 ardei galbeni, 5 gogosari, 2 radacini de patrunjel, 1 telina mica, 1 ceapa, frunze de telina, frunze de busuioc verde, cimbru verde, ulei de masline, 50 g unt, sare
Mod de preparare:
Intr-o oala topesti untul si adaugi ceapa curatat si tocata si o lasi sa se caleasca pana cand devine usor aurie. Adaugi apoi celelalte legume spalate, curatate si taiate bucati mici. Pui apa cat sa le cuprinda si le lasi sa fiarba.
Dupa ce au fiert, lasi legumele sa se raceasca putin, apoi le mixezi in blender, adaugand putin ulei de masline, frunzele de busuioc, telina si cimbrul. Este o supa-crema delicioasa, pe care o poti servi cu paine prajita. Poate fi consumata atat calda, cat si rece.
Supa-crema de legume
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu