.

Supa-crema de legume

Posted on
  • marți, 18 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se face supa-crema de legume, reteta culinara pentru supa-crema de legume


    Ingrediente:

    5 rosii, 5 morcovi, 5 ardei capia, 5 ardei galbeni, 5 gogosari, 2 radacini de patrunjel, 1 telina mica, 1 ceapa, frunze de telina, frunze de busuioc verde, cimbru verde, ulei de masline, 50 g unt, sare

    Mod de preparare:

    Intr-o oala topesti untul si adaugi ceapa curatat si tocata si o lasi sa se caleasca pana cand devine usor aurie. Adaugi apoi celelalte legume spalate, curatate si taiate bucati mici. Pui apa cat sa le cuprinda si le lasi sa fiarba.

    Dupa ce au fiert, lasi legumele sa se raceasca putin, apoi le mixezi in blender, adaugand putin ulei de masline, frunzele de busuioc, telina si cimbrul. Este o supa-crema delicioasa, pe care o poti servi cu paine prajita. Poate fi consumata atat calda, cat si rece.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint