Cum se face prajitura tutti frutti, reteta culinara pentru prajitura tutti frutti
Ingrediente:
1/4 kg mure, 1/4 kg nectarine, 1/4 kg prune, 4 oua, 1 pahar lapte sau iaurt, 1 pahar ulei, 2 pahare zahar, 1 plic praf de copt, faina, esenta de rom, 2 pliculete zahar vanilat
Mod de preparare:
Intr-un castron pui ouale intregi, apoi adaugi zaharul. Bati bine cu telul. Pui treptat si laptele, uleiul si praful de copt stins cu otet. Amesteci bine, adaugi esenta de rom si faina cat cuprinde, pentru a rezulta o compozitie fluida.
Torni aceasta compozitie in tava de aragaz unsa si tapetata cu faina. Deasupra compozitiei asezi fructele bine spalate si taiate felioare. Peste ele presari in ploaie zaharul vanilat.
Dai tava la cuptor pentru o jumatate de ora. Dupa ce s-a copt, scoti prajitura, iar cand e rece, o tai bucatele. este foarte gustoasa, iar copilul tau o va savura cu placere.
Prajitura Tutti Frutti
Posted on marți, 18 octombrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Aluaturi si Foietaje,
Deserturi,
Dulciuri,
Dulciuri diverse,
Patiserie,
Prajituri
Etichete:
Aluaturi si Foietaje,
Deserturi,
Dulciuri,
Dulciuri diverse,
Patiserie,
Prajituri
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu