.

Prajitura Tutti Frutti

Posted on
  • marți, 18 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: , , , , ,
  • Cum se face prajitura tutti frutti, reteta culinara pentru prajitura tutti frutti


    Ingrediente:

    1/4 kg mure, 1/4 kg nectarine, 1/4 kg prune, 4 oua, 1 pahar lapte sau iaurt, 1 pahar ulei, 2 pahare zahar, 1 plic praf de copt, faina, esenta de rom, 2 pliculete zahar vanilat

    Mod de preparare:

    Intr-un castron pui ouale intregi, apoi adaugi zaharul. Bati bine cu telul. Pui treptat si laptele, uleiul si praful de copt stins cu otet. Amesteci bine, adaugi esenta de rom si faina cat cuprinde, pentru a rezulta o compozitie fluida.

    Torni aceasta compozitie in tava de aragaz unsa si tapetata cu faina. Deasupra compozitiei asezi fructele bine spalate si taiate felioare. Peste ele presari in ploaie zaharul vanilat.

    Dai tava la cuptor pentru o jumatate de ora. Dupa ce s-a copt, scoti prajitura, iar cand e rece, o tai bucatele. este foarte gustoasa, iar copilul tau o va savura cu placere.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint