Cum se fac ciuperci umplute cu fructe de mare, reteta culinara pentru ciuperci umplute cu fructe de mare
Ingrediente:
500 g ciuperci, 200 g amestec cu fructe de mare, 4 linguri pasta de tomate, 4 catei de usturoi, ardeiu iute uscat, ulei, sare, piper
Mod de preparare:
Asaza ciupercile pe o plita incinsa. Pune in mijloc un praf de sare ca sa se inmoaie putin. Caleste pasta de tomate intr-o lingura cu ulei. Adauga usturoiul zdrobit, un praf de piper si putin ardei iute.
Pune amestecul de fructe de mare congelate si lasa-le sa dea in cateva clocote (circa 10 minute). Potriveste gustul de sare si piper.
Umple ciupercile cu amestecul de fructe de mare si asaza-le intr-o tava. Stropeste-le cu ulei lasa-le la cuptor, la foc moderat, zece minute.
Ciuperci umplute cu fructe de mare
Posted on luni, 24 octombrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Aperitive cu legume,
Legume umplute,
Retete cu legume
Etichete:
Aperitive cu legume,
Legume umplute,
Retete cu legume
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
1 comentarii:
Incerc reteta maine!
Trimiteți un comentariu