.

Ciuperci umplute cu fructe de mare

Posted on
  • luni, 24 octombrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: , ,
  • Cum se fac ciuperci umplute cu fructe de mare, reteta culinara pentru ciuperci umplute cu fructe de mare

    Ingrediente:


    500 g ciuperci, 200 g amestec cu fructe de mare, 4 linguri pasta de tomate, 4 catei de usturoi, ardeiu iute uscat, ulei, sare, piper

    Mod de preparare:

    Asaza ciupercile pe o plita incinsa. Pune in mijloc un praf de sare ca sa se inmoaie putin. Caleste pasta de tomate intr-o lingura cu ulei. Adauga usturoiul zdrobit, un praf de piper si putin ardei iute.

    Pune amestecul de fructe de mare congelate si lasa-le sa dea in cateva clocote (circa 10 minute). Potriveste gustul de sare si piper.

    Umple ciupercile cu amestecul de fructe de mare si asaza-le intr-o tava. Stropeste-le cu ulei lasa-le la cuptor, la foc moderat, zece minute.

    1 comentarii:

    Anonim spunea...

    Incerc reteta maine!

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint