.

Gulii umplute

Posted on
  • luni, 24 octombrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: , ,
  • Cum se fac gulii umplute, reteta culinara pentru gulii umplute


    Ingrediente:

    4 gulii, 500 g carne tocata, 2 cepe, 1 lingura cu pesmet, sare, piper, boia, 1 lingura cu ulei, 1 lingura cu unt, 1 legatura de patrunjel verde

    Pentru sos

    2 cepe, 2 linguri cu faina, 500 ml lapte

    Mod de preparare:

    Curata guliile si, cu ajutorul unei lingurite, indeparteaza miezul. Scufunda-le in apa cu sare si lasa-le sa fiarba cinci minute. Separat, caleste ceapa. Adauga carnea tocata si, dupa cateva minute, condimenteaza cu sare, piper si un praf de boia.

    Dupa ce carnea si-a schimbat culoarea, presara pesmetul si patrunjelul tocat fin. Umple guliile cu aceasta compozitie si asaza-le intr-o forma. Pentru sos, caleste celelalte cepe. Adauga faina si subtiaza cu laptele. Lasa pe foc pana se leaga sosul. Toarna-l peste gulii si lasa la cuptor, la foc moderat, 35 de minute.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint