.

Coltunasi cu spanac

Posted on
  • luni, 3 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: ,
  • Cum se fac coltunasi cu spanac, reteta culinara pentru coltunasi cu spanac


    Ingrediente:

    250 g faina, 150 ml apa, 500 g spanac congelat, 100 g cascaval de post sau branza tofu, sare, ulei, piper

    Mod de preparare:

    Din faina, apa calduta si 3 linguri ulei framanti un aluat elastic pe care-l lasi sa se odihneasca. Decongelezi apoi spanacul, il lasi sa se scurga, apoi il calesti intr-o lingura de ulei cateva minute.

    Adaugi si o lingura de faina, amesteci pe foc pana se leaga, potrivesti de sare si piper si il dai deoparte. Intinzi apoi aluatul intr-o foaie subtire, tai patrate cu latura de 10 cm, pui pe fiecare bucata de aluat 1 lingura din compozitia de spanac si formezi coltunasi. Ii prajesti apoi in baie de ulei incins.

    Cand sunt gata ii asezi pe servetele de hartie ca sa absoarba uleiul in plus, apoi il pui pe un platou si presari branza rasa. Sunt mai buni cat sunt calzi.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint