Cum se fac coltunasi cu spanac, reteta culinara pentru coltunasi cu spanac
Ingrediente:
250 g faina, 150 ml apa, 500 g spanac congelat, 100 g cascaval de post sau branza tofu, sare, ulei, piper
Mod de preparare:
Din faina, apa calduta si 3 linguri ulei framanti un aluat elastic pe care-l lasi sa se odihneasca. Decongelezi apoi spanacul, il lasi sa se scurga, apoi il calesti intr-o lingura de ulei cateva minute.
Adaugi si o lingura de faina, amesteci pe foc pana se leaga, potrivesti de sare si piper si il dai deoparte. Intinzi apoi aluatul intr-o foaie subtire, tai patrate cu latura de 10 cm, pui pe fiecare bucata de aluat 1 lingura din compozitia de spanac si formezi coltunasi. Ii prajesti apoi in baie de ulei incins.
Cand sunt gata ii asezi pe servetele de hartie ca sa absoarba uleiul in plus, apoi il pui pe un platou si presari branza rasa. Sunt mai buni cat sunt calzi.
Coltunasi cu spanac
Etichete:
Aluaturi si Foietaje,
Retete de post
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu