Cum se fac perisoare de soia si ciuperci cu sos de rosii, reteta culinara pentru perisoare de soia si ciuperci cu sos de rosii
Ingrediente:
Pentru perisoare ai nevoie:
1 pachet soia granule, 8 ciuperci, 1 ceasca orez, 1 lingura bulion, sare
Pentru sos:
7 rosii, 1 lingura faina, 1 lingura bulion, ulei, sare, piper, 1 legatura marar
Mod de preparare:
Cureti ciupercile si le pui la fiert in apa rece cu sare, iar in alta oala fierbi soia. Cureti apoi ceapa, o calesti in uleiul cu orezul, adaugi o ceasca de apa si fierbi orezul pe jumatate. Cand ciupercile sunt gata, le scurgi, le treci prin masina de tocat si le amesteci cu soia fiarta, orezul cu ceapa, bulionul si un praf de sare.
Formezi apoi perisoarele pe care le fierbi in apa cu sare, 15 minute, pe foc mic. In acest timp, pregatesti sosul: oparesti rosiile, le decojesti, le dai pe razatoare si le calesti in ulei. Adaugi bulionul ca sa-i dai culoare sosului, apoi faina desfacuta in putina apa si calesti totul pana se leaga.
Potrivesti de sare si piper, presari mararul tocat, adaugi perisoarele si mai dai totul in clocot.
Perisoare de soia si ciuperci cu sos de rosii
Posted on luni, 3 octombrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Mancaruri cu legume si zarzavaturi,
Retete de post,
Retete vegetariene
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu