.

Tort de biscuiti cu crema de cacao

Posted on
  • luni, 3 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: , , ,
  • Cum se face tort de biscuiti cu crema de cacao, reteta culinara pentru tort de biscuiti cu crema de cacao


    Ingrediente:

    400 g biscuit, 2 pachete crema pentru prajituri Darling cu gust de cacao, 250 g nuci macinate, 1 cana cafea preparata mai slaba, 2 linguri cacao, 100 g frisca, 1 esenta rom (1 fiola)

    Mod de preparare:

    Bati mai intai praful de crema Darling cu gust de cacao din ambele pachete cu 400 ml apa rece pana obtii o crema in care adaugi nucile macinate, cacaua si esenta de rom. Inmoi apoi biscuitii in cafeaua calduta, asezi un strat de biscuiti (4biscuiti pe fiecare latura) intinzi o parte din crema si continui pana termini cu un strat de biscuiti. Imbraci tortul in crema de cacao, apoi il decorezi cu frisca, biscuiti macinati si crema si-l dai la rece pentru 1-2 ore.

    1 comentarii:

    Anonim spunea...

    delicois

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint