Cum se face tort de biscuiti cu crema de cacao, reteta culinara pentru tort de biscuiti cu crema de cacao
Ingrediente:
400 g biscuit, 2 pachete crema pentru prajituri Darling cu gust de cacao, 250 g nuci macinate, 1 cana cafea preparata mai slaba, 2 linguri cacao, 100 g frisca, 1 esenta rom (1 fiola)
Mod de preparare:
Bati mai intai praful de crema Darling cu gust de cacao din ambele pachete cu 400 ml apa rece pana obtii o crema in care adaugi nucile macinate, cacaua si esenta de rom. Inmoi apoi biscuitii in cafeaua calduta, asezi un strat de biscuiti (4biscuiti pe fiecare latura) intinzi o parte din crema si continui pana termini cu un strat de biscuiti. Imbraci tortul in crema de cacao, apoi il decorezi cu frisca, biscuiti macinati si crema si-l dai la rece pentru 1-2 ore.
Tort de biscuiti cu crema de cacao
Posted on luni, 3 octombrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Dulciuri,
Dulciuri diverse,
Patiserie,
Prajituri
Etichete:
Dulciuri,
Dulciuri diverse,
Patiserie,
Prajituri
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
1 comentarii:
delicois
Trimiteți un comentariu