.

Copanele de pui in sos picant

Posted on
  • miercuri, 5 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: ,
  • Cum se fac copanele de pui in sos picant, reteta culinara pentru copanele de pui in sos picant

    Ingrediente:

    1 kg copanele, 100 ml sos soia, 100 ml sos Worchester, 100 ml apa, 100 ml sos picant, 3 linguri zahar brun, 2 linguri otet balsamic, 1 lingura susan, ghimbir, curry

    Mod de preparare:

    Pui copanelele de pui intr-un vas si torni peste ele sosul de soia si sosul Worchester. Le dai la frigider pentru 2-3 ore. Scoti copanelele si le pui intr-o tava. Peste sosul ramas de la marinare, adaugi zaharul brun si amesteci pana se topeste. 

    Pui apoi sosul picant si otetul balsamic, adaugi ghimbir si curry, amesteci pana se omogenizeaza, apoi pui apa si torni sosul in tava peste copanele. Dai la cuptor la foc mic pana se rumenesc copanelele pe ambele parti si se caramelizeaza sosul. Scoti tava de la cuptor si presari susan. Servesti pe pat de orez.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint