Ingrediente:
1 kg
copanele, 100 ml sos soia, 100 ml sos Worchester, 100 ml apa, 100 ml sos
picant, 3 linguri zahar brun, 2 linguri otet balsamic, 1 lingura susan,
ghimbir, curry
Mod de
preparare:
Pui
copanelele de pui intr-un vas si torni peste ele sosul de soia si sosul
Worchester. Le dai la frigider pentru 2-3 ore. Scoti copanelele si le pui
intr-o tava. Peste sosul ramas de la marinare, adaugi zaharul brun si amesteci
pana se topeste.
Pui apoi sosul picant si otetul balsamic, adaugi ghimbir si
curry, amesteci pana se omogenizeaza, apoi pui apa si torni sosul in tava peste
copanele. Dai la cuptor la foc mic pana se rumenesc copanelele pe ambele parti
si se caramelizeaza sosul. Scoti tava de la cuptor si presari susan. Servesti
pe pat de orez.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu