Cum se fac cornulete cu unt si nuca, reteta culinara pentru cornulete cu unt si nuca
Ingrediente:
200 g faina alba superioara, 200 g unt proaspat, 110 g zahar pudra, 2 plicuri zahar vanilat, 110 g nuca macinata, 1 galbenus, puna sare
Mod de preparare:
Cerni faina, o freci cu untul moale, pui zaharul, zaharul vanilat, galbenusul si nuca macinata. Framanti un aluat, din care modelezi suluri subtiri, pe planseta presarata cu putina faina si tai bucatele de 4 cm. Formezi in palme cornulete si le coci in tava unsa si pudrata cu faina. Apoi le dai prin zahar vanilat si le pui direct in cutii de plastic cu capc, timp de 3-4 zile.
Sfatul nostru:
Este bine sa prajesti putin nuca, inainte de macinare. Daca le pastrezi intr-o cutie de carton, cornuletele vor fi proaspete si peste 3-4 zile.
Cornulete cu unt si nuca
Posted on joi, 27 octombrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Aluaturi si Foietaje,
Dulciuri diverse,
fursecuri,
Patiserie,
reteta cornulete,
reteta fursecuri,
retete cornulete,
retete fursecuri
Etichete:
Aluaturi si Foietaje,
Dulciuri diverse,
fursecuri,
Patiserie,
reteta cornulete,
reteta fursecuri,
retete cornulete,
retete fursecuri
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu