Cum se face tocanita de varza proaspata cu carne de rata, reteta culinara pentru tocanita de varza proaspata cu carne de rata
Ingrediente:
1 kg carne de rata, 1 kg varza, 2 cepe, 1 ardei gras rosu, 2 rosii mari, 2 linguri pasta de tomate, 1 legatura patrunjel, 1/4 l ulei de floarea-soarelui, sare si piper, condimente, 1/2 l bors
Mod de preparare:
Carnea de rata spalata si portioneaza o pui la fiert. Cand incepe sa fiarba, iei spuma si o lasi la fiert la foc mic. Separat, toci varza marunt, o sarezi si o amesteci bine, pentru ca sarea sa patrunda bine in toata varza.
Speli rosiile si le tai cubulete, toci marunt ceapa si calesti totul intr-o tigaie cu ulei incins, apoi stingi cu o ceasca de apa si adaugi pasta de tomate. Amesteci toate ingredientele cu carnea din oala, le lasi la fiert 30 de minute, dupa care adaugi borsul fiert si strecurat.
Condimentezi cu sare, piper, adaugi patrunjel tocat marunt si lasi sa mai fiarba aproximativ 30 de minute, pana cand scade apa din varza. Iei vasul de pe foc si servesti tocantia calda, cu ardei iute.
Tocanita de varza proaspata, cu carne de rata
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu