.

Cremsnit

Posted on
  • duminică, 30 octombrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: , , ,
  • Cum se face cremsnit, reteta culinara pentru cremsnit


    Ingrediente:

    8 oua, 1 l lapte dulce pasteurizat, 250 g margarina, 300 g zahar, 10 linguri faina, 5 plicuri zahar vanilat, 3 linguri zahar pudra cu aroma de vanilie.

    Mod de preparare:

    Intr-o cratita asezata pe foc mic, topesti margarina impreuna cu zaharul si 4-5 lingurii de lapte. Dupa ce amestecul s-a racit, incorporezi galbenusurile. Cerni faina intr-un bol si adaugi laptele, omogenizezi, dupa care pui albusurile batute spuma si amesteci usor, de jos in sus, cu ajutorul unui tel in forma de para. 

    Torni compozitia intr-o tava de 30-40 de cm tapetata cu hartie de copt. Introduci tava in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru 45-50 de minute. Vei constanta ca, la copt crema se separa. Dupa ce prajitura s-a racit in tava, o portionezi si o pudrezi cu zaharul.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint