Cum se face
rulada de biscuit, reteta culinara pentru rulada de biscuiti
Ingrediente:
800 g
biscuiti populari, 150 ml cafea concentrate, 200 g zahar, 100 g unt, 3-4
linguri gem de caise, 2 linguri nuci macinate sau nuca de cocos, 2 linguri
zahar pudra
Pentru
crema
100 g unt,
150 g zahar pudra, 2 linguri nuci macinate sau nuca de cocos, 1 ou
Mod de
preparare:
Maruntesti
biscuitii si ii oparesti cu cafeaua. Freci spuma zaharul cu untul moale, la
temperature camerei, adaugi cacaua, gemul de caise, nuca si omogenizezi.
Amesteci biscuitii cu pasta de unt.
Pe o folie
de plastic, presari 2 linguri de zahar si intinzi compozitia sub forma unui
dreptunghi subtire, de 5-6 mm. Freci spuma untul moale cu zaharul, adaugi oul
batut, nuca si omogenizezi.
Intinzi crema peste compozitia cu biscuit si rulezi
ajutandu-te de folie. O portionezi dup ace ai pastrat-o in frigider 1 ora.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu