.

Tochitura cu ciuperci

Posted on
  • duminică, 30 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: ,

  • Cum se face tochitura de ciuperci, reteta culinara pentru tochitura cu ciuperci


    Ingrediente: 

    1 kg pulpa de porc, 200 g costita afumata, 300 g ciuperci, 2 ardei grasi, 3 cepe, 300 ml suc de rosii, 1 capatana usturoi, 100 ml ulei, Delikat Legume, piper

    Mod de preparare:

    Speli pulpa de porc si o tai in cubulete pe care le prajesti intr-o tigaie cu ulei. Dup ace bucatile se rumenesc, adaugi si costita afumata, pe care ai taiat-o in fasii. Continui sa le calesti impreuna la foc mic, timp in care pregatesti legumele si ciupercile.

    Cureti si speli ciupercile, ceapa si ardeiul gras. Tai ceapa marunt, ardeii si ciupercile in felioare si le adaugi peste carne si costita. Daca sosul scade, torni cate putina apa. 

    Dupa ce legumele s-au calit, torni sucul de rosii, lasi sa mai scada 10 minute la foc mediu, iar spre sfarsitul prepararii adaugi usturoiul tocat, piper si Delikat Legume dupa gust.

    Servesti tochitura alaturi de o mamaliguta aburinda presarata cu telemea rasa si, eventual, cu un ochi romanesc deasupra, preparat in apa clocotita, in care ai adaugat Delikat Legume.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint