Cum se fac cornuri cu sunca si cascaval, reteta culinara pentru cornuri cu sunca si cascaval
Ingrediente:
Pentru aluat
500 g faina, 250 ml lapte cald, 1 ou, 100 g unt, drojdie, sare
Pentru umplutura
300 g sunca, 200 g cascaval, 2 oua, ulei pentru incins.
Mod de preparare:
Amesteci ingredientele pentru aluat si framanti bine. Lasi aluatul deoparte si pregatesti umplutura. Toci felii sunca, razi cascavalul si ale amesteci cu ouale. Intinzi aluatul, tai patrate mai mari si pui in fiecare patrat, pe mijloc, cate o lingura din compozitie, rulezi, ungi cornurile cu ou si unt si le dai la cuptor. Servesti cornurile calde.
Cornuri cu sunca si cascaval
Posted on miercuri, 5 octombrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Aluaturi si Foietaje,
Deserturi,
Dulciuri,
Dulciuri diverse,
Patiserie,
Prajituri
Etichete:
Aluaturi si Foietaje,
Deserturi,
Dulciuri,
Dulciuri diverse,
Patiserie,
Prajituri
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu