.

Cornuri cu sunca si cascaval

Posted on
  • miercuri, 5 octombrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: , , , , ,
  • Cum se fac cornuri cu sunca si cascaval, reteta culinara pentru cornuri cu sunca si cascaval


    Ingrediente:


    Pentru aluat

    500 g faina, 250 ml lapte cald, 1 ou, 100 g unt, drojdie, sare

    Pentru umplutura

    300 g sunca, 200 g cascaval, 2 oua, ulei pentru incins.

    Mod de preparare:

    Amesteci ingredientele pentru aluat si framanti bine. Lasi aluatul deoparte si pregatesti umplutura. Toci felii sunca, razi cascavalul si ale amesteci cu ouale. Intinzi aluatul, tai patrate mai mari si pui in fiecare patrat, pe mijloc, cate o lingura din compozitie, rulezi, ungi cornurile cu ou si unt si le dai la cuptor. Servesti cornurile calde.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint