Cum se fac dovlecei umpluti cu urda, reteta culinara pentru dovlecei umpluti cu urda
Ingrediente:
2 dovlecei, 150 g urda, 150 g telemea, 1 ou, 3 linguri mazare din conserva, marar, sare, piper, ulei
Mod de preparare:
Spala dovleceii si taie-i pe jumatate, pe lungime. Cu ajutorul unei lingurite, indeparteaza usor miezul. Separat, amesteca miezul de la dovlecei cu urda si telemeaua zdrobita cu furculita.
Adauga mazarea, oul batut cu un praf de sare si piper si mararul tocat. Cu amestecul astfel obtinut, umple dovleceii. Asaza-i intr-o tava si pune printre ei restul de amestec de branza. Stropeste cu putin ulei si lasa-i la cuptor, la foc moderat, 40-45 de minute.
Dovlecei umpluti cu urda
Posted on joi, 6 octombrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Aperitive cu brinza,
Aperitive cu legume,
Retete vegetariene
Etichete:
Aperitive cu brinza,
Aperitive cu legume,
Retete vegetariene
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu