.

Rulouri de vinete cu legume si cascaval

Posted on
  • miercuri, 5 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: ,
  • Cum se fac rulouri de vinete cu legume si cascaval, reteta culinara pentru rulouri de vinete cu legume si cascaval


    Ingrediente:

    2 vinete mari si groase, 4 rosii, 2 morcovi medii, 2 cepe mari, 2 ardei grasi rosii, 1 ardei gras verde, 1 radacina medie de telina,  200 g cascaval, sare, piper, nucsoara macinata, ulei de masline, marar verde

    Mod de preparare:

    Spala vinetele si taie-le in felii subtiri. Freaca feliile cu sare si lasa-le 20 de minute sa se scurga. Coace feliile de vanata pe gratarul incins si uns cu ulei de masline, cam trei minute pe fiecare parte. Curata morcovii, telina si ardeii. Morcovii si telina da-I pe razatoarea mare, iar ardeii taie-i cubulete. Toaca rosiile si ceapa. Taie cascavalul cubulete.

    Incinge trei linguri cu ulei de masline intr-o tigaie si pune ceapa la calit, apoi morcovii, telina ardeii si rosiile. Adauga cubuletele de cascaval. Potriveste gustul cu sare, piper si un varf de cutit cu nucsoara. Lasa legumele la calit pana se inmoaie, iar cascavalul se intinde. Ia de pe foc, acopera tigaia cu un capac si lasa sa se racoreasca (cascavalul sa nu se intareasca).

    Pune cate o lingura din amestecul de legume pe fiecare felie de vanata coapte, ruleaza si prinde cu o scobitoare. Orneaza cu marar verde si serveste.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint