Ingrediente:
350 g
fasole boabe, 200 g carnati, 2 linguri ulei, 2 morcovi, 1 radacina patrunjel, 2
cepe, 1 crenguta busuioc, 3 rosii, 2 foi de dafin, sare, piper
Mod de
preparare:
Alegi
fasolea, o speli bine si o pui la inmuiat in apa rece cu o seara inainte. A
doua zi, pui fasolea la fiert in apa si o strecori din nou, dupa cateva
clocote, apoi inlocuiesti apa cu alta clocotita. Separat intr-o cratita,
inabusi la foc mic carnatii taiat felii, zarzavaturile curatate si taiate
felii, la care adaugi 250 ml apa, foile de dafin, sare si piper dupa gust.
Cand
legumele s-au inmuiat, adaugi fasolea, rsiile curatate de pielite si taiate
marunt, busuiocul si lasi sa fiarba la foc
potrivit 10 minute. Torni deasupra cele 2 linguri de ulei si pui cratita
la cuptor la foc mic 15-20 minute.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu