.

Fasole cu carnati

Posted on
  • miercuri, 5 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se face fasole cu carnati, reteta culinara pentru fasole cu carnati

    Ingrediente: 

    350 g fasole boabe, 200 g carnati, 2 linguri ulei, 2 morcovi, 1 radacina patrunjel, 2 cepe, 1 crenguta busuioc, 3 rosii, 2 foi de dafin, sare, piper

    Mod de preparare:

    Alegi fasolea, o speli bine si o pui la inmuiat in apa rece cu o seara inainte. A doua zi, pui fasolea la fiert in apa si o strecori din nou, dupa cateva clocote, apoi inlocuiesti apa cu alta clocotita. Separat intr-o cratita, inabusi la foc mic carnatii taiat felii, zarzavaturile curatate si taiate felii, la care adaugi 250 ml apa, foile de dafin, sare si piper dupa gust. 

    Cand legumele s-au inmuiat, adaugi fasolea, rsiile curatate de pielite si taiate marunt, busuiocul si lasi sa fiarba la foc  potrivit 10 minute. Torni deasupra cele 2 linguri de ulei si pui cratita la cuptor la foc mic 15-20 minute.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint