Ingrediente:
1
castravete de salata, 250 g branza grasa proaspata, 2 linguri mustar cu boabe ,
1 lingura marar tocat (sau uscat), 8 felii dreptunghiulare de sunca.
Mod de
preparare:
Speli
castravetele, il cureti si il tai in doua,pe lung. Scoti semintele cu o
lingura, apoi mai tai castravetele pe lung, in 8 fasii groase de
aproximativ 1 cm. Intr-un vas amesteci
branza cu mustarul, adaugi mararul. Pui feliute de sunca pe un tocator si
repartizezi 2 linguri de pasta de branza pe fiecare felie si intinzi cu grija
pana la margini. Pe latura mica a fiecarei felii de sunca, pui cate o
fasie de castravete, taind capetele daca
sunt mai lungi. Rulezi feliile de sunca si pui rulourile la rece, pentru 20 de
minute. Rulourile, racite bine, le tai cu un cutit zimtat in 4 bucati egale, pe
care le asezi pe un platou si le servesti.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu