.

Frigarui de pui cu ardei

Posted on
  • miercuri, 12 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: , , , ,
  • Cum se fac frigarui de pui cu ardei, reteta culinara pentru frigarui de pui cu ardei


    Ingrediente:

    600 pulpe de pui dezosate, 500 g gogosari, o ceapa rosie, sare, piper, cimbru macinat, o lingura zahar, o lingurita boia dulce, 3-4 linguri ulei de masline, bete pentru frigarui

    Mod de preparare:

    Se spala pulpele de pui, se lasa sa se scurga pe un servet absorbant si se taie bucatele mici, astfel incat sa se poata infinge pe betele speciale. Se spala si se curata gogosarii si ceapa, se taie si se amesteca intr-un bol cu pulpele de pui.

    Se adauga uleiul de masline, sare, boiaua, piperul, zaharul si cimbrul macinat. Se framanta cateva minute si apoi se lasa la rece. Intre timp se incinge gratarul si se unge cu putina grasime. Se pregatesc frigaruile, se infing bucatelele de ardei si de carne si se pun pe gratar. Se rasucesc si, dupa ce s-au rumenit, se servesc cu garnitura de salata verde.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint