.

Frigarui de pui

Posted on
  • duminică, 30 octombrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: , , ,
  • Cum se face frigarui de pui, reteta culinara pentru figarui de pui


    Ingrediente:

    2 bucati piept de pui dezosat si fara piele, 150-200 g iaurt natural, 2 lingurite busuioc uscat macinat, 2 stiuleti de porumb tanar, 2 rosii, 8 felii subtiri de bacon, 2-3 catei de usturoi, Delikat Legume, piper

    Mod de preparare:

    Speli carnea si o tai in cuburi pe care le presari cu busuioc uscat maruntit si Delikat Legume dupa gust. Cureti usturoiul si zdrobesti. Amesteci usturoiul cu iaurtul si putin piper.

    Lasi bucatile de pui sa se marineze pentru 3 ore, in iaurtul condimentat. Cu putin timp inainte de a prepara frigaruile, pregatesti jarul. Tai porumbul in rondele si rosia in felii. 

    Presari cu Delikat Legume feliile de bacon. Scoti bucatile de carne din iaurt si, fara sa le scurgi, le imbraci in felioare de bacon si le infingi in betele de bambus, alternand carnea cu porumb si rosie.


    Cand jarul este gata, asezi frigaruile pe gratarul incins si le frigid timp de 5-6 minute pe fiecare parte, avand grija sa nu se usuce.

    Sfatul nostru:

    Le poti pregati si in cuptor, in tava sau pe gratar, dar sip e cel asezat deasupra ochiului de aragaz, dar sunt mult mai bune pe un jar de lemne. Frigaruile sunt un preparat rapid, pe care prietenii nostril ni le ofera langa un pahar cu vin sau cu bere.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint