.

Friptura cu omleta

Posted on
  • luni, 17 octombrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: ,
  • Cum se face friptura cu omleta, reteta culinara pentru friptura cu omleta


    Ingrediente:

    1 kg carne macra de porc, 5 oua, 100 g branza sau cascaval, 1 legatura patrunjel verde, 1 cana ulei, piper, Delikat Legume, dupa gust

    Mod de preparare:

    Carnea bine spalata, o desfaci cu grija cu un cutit bine ascutit, o bati bine cu batatorul si condimentezi. Rulezi carnea cu grija si o legi o atat de bumbac. Introduci tava cu carnea rulata in cuptorul bine incins, pentru 45-50 de minute.

    Cand e gata, scoti carnea, desfaci ata si introduci carnea cu partea fripta in sus. Bati 5 oua spuma, adaugai Delikat Legume dupa gust si faci o omleta pe care o pui peste friptura.

    Razi deasupra branza sau cascaval si presari patrunjel verde tocat fin. Rulezi din nou, legi si pui din nou la copt carnea pana capata o crusta aurie. Din cand in cand, stropesti friptura cu sosul din tava.

    Cand se raceste, tai friptura felii.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint