Cum se face friptura cu omleta, reteta culinara pentru friptura cu omleta
Ingrediente:
1 kg carne macra de porc, 5 oua, 100 g branza sau cascaval, 1 legatura patrunjel verde, 1 cana ulei, piper, Delikat Legume, dupa gust
Mod de preparare:
Carnea bine spalata, o desfaci cu grija cu un cutit bine ascutit, o bati bine cu batatorul si condimentezi. Rulezi carnea cu grija si o legi o atat de bumbac. Introduci tava cu carnea rulata in cuptorul bine incins, pentru 45-50 de minute.
Cand e gata, scoti carnea, desfaci ata si introduci carnea cu partea fripta in sus. Bati 5 oua spuma, adaugai Delikat Legume dupa gust si faci o omleta pe care o pui peste friptura.
Razi deasupra branza sau cascaval si presari patrunjel verde tocat fin. Rulezi din nou, legi si pui din nou la copt carnea pana capata o crusta aurie. Din cand in cand, stropesti friptura cu sosul din tava.
Cand se raceste, tai friptura felii.
Friptura cu omleta
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu