Cum se fac legume in sos picant, reteta culinara pentru legume in sos picant
Ingrediente:
2 rosii, 1 vanata, patrunjel, 1 dovlecel
Pentru sos
1 kg rosii, 1 ardei iute, 5 catei de usturoi, 1 ceapa, ulei, Delikat Legume, dupa gust, piper, 1 pahar cu vin
Mod de preparare:
Speli legumele si le stergi cu un servet. Tai ceapa marunt si o calesti in ulei incins. Adaugi rosiile decojite si tocate marunt. Lasi sa dea in cateva clocote, presari Delikat Legume dupa gust si piper, apoi torni vinul. Cand a ajuns la consistenta dorita, pui ardeiul tocat marunt si usturoiul zdrobit.
Tai vanata, dovlecelul si rosiile ramase in felii potrivit de groase. Le asezi intr-un vas termorezistent, in straturi, pe lungime. Printre ele, torni sosul de rosii si lasi la cuptor, la foc mic circa 40-45 de minute. La final, adaugai patrunjel verde tocat.
Legume in sos picant
Posted on luni, 17 octombrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Mancaruri cu legume si zarzavaturi,
Retete de post,
Retete vegetariene
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu