.

Legume in sos picant

Posted on
  • luni, 17 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: , ,
  • Cum se fac legume in sos picant, reteta culinara pentru legume in sos picant


    Ingrediente:

     2 rosii, 1 vanata, patrunjel, 1 dovlecel

    Pentru sos

    1 kg rosii, 1 ardei iute, 5 catei de usturoi, 1 ceapa, ulei, Delikat Legume, dupa gust, piper, 1 pahar cu vin


    Mod de preparare:

    Speli legumele si le stergi cu un servet. Tai ceapa marunt si o calesti in ulei incins. Adaugi rosiile decojite si tocate marunt. Lasi sa dea in cateva clocote, presari Delikat Legume dupa gust si piper, apoi torni vinul. Cand a ajuns la consistenta dorita, pui ardeiul tocat marunt si usturoiul zdrobit.

    Tai vanata, dovlecelul si rosiile ramase in felii potrivit de groase. Le asezi intr-un vas termorezistent, in straturi, pe lungime. Printre ele, torni sosul de rosii si lasi la cuptor, la foc mic circa 40-45 de minute. La final, adaugai patrunjel verde tocat.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint