Cum se fac fursecuri din castane, reteta culinara pentru fursecuri din castane
Ingrediente:
500 g castane sau 400 g piure de castana, 2 galbenusuri, 300 g unt, 150 g zahar, 1 lingura smantana, 150 migdale macinate, 50 g nuci macinate
Mod de preparare:
Curatati castanele de coaja si fierbeti-le in lapte pana se inmoaie. treceti-le apoi prin sita deasa sau prin masina de tocat cu sita fina. In piureul obtinut adaugati migdalele, smantana, galbenusurile, untul si zaharul si amestecati energic.
Pune-ti compozitia intr-un cornet si formati covrigei sau alte figurine pe o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Coaceti prajiturelele, aproximativ o jumatate de ora la foc potrivit, in cuptorul incalzit dinainte.
Fursecuri din castane
Posted on duminică, 16 octombrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Aluaturi si Foietaje,
Deserturi,
Dulciuri diverse,
Patiserie,
Prajituri
Etichete:
Aluaturi si Foietaje,
Deserturi,
Dulciuri diverse,
Patiserie,
Prajituri
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu