.

Fursecuri din castane

Posted on
  • duminică, 16 octombrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: , , , ,
  • Cum se fac fursecuri din castane, reteta culinara pentru fursecuri din castane


    Ingrediente:

    500 g castane sau 400 g piure de castana, 2 galbenusuri, 300 g unt, 150 g zahar, 1 lingura smantana, 150 migdale macinate, 50 g nuci macinate

    Mod de preparare:

    Curatati castanele de coaja si fierbeti-le in lapte pana se inmoaie. treceti-le apoi prin sita deasa sau prin masina de tocat cu sita fina. In piureul obtinut adaugati migdalele, smantana, galbenusurile, untul si zaharul si amestecati energic.

    Pune-ti compozitia intr-un cornet si formati covrigei sau alte figurine pe o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Coaceti prajiturelele, aproximativ o jumatate de ora la foc potrivit, in cuptorul incalzit dinainte.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint