.

Gogosari murati

Posted on
  • luni, 17 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se fac gogosari murati, reteta culinara pentru gogosari murati


    Ingrediente:

    10 kg gogosari intregi, 1 kg de zahar, jumatate kg de sare, 6 l de apa, 1 l de otet, foi de dafin, boabe de piper, 3 radacini mari de hrean.

    Mod de preparare:

    Pui la fiert apa cu otetul, zaharul, sarea, foile de dafin si piperul boabe. Cand solutia fierbe, treci pe rand gogosarii prin ea (pana isi schimba culoarea), apoi ii asezi in borcane impreuna cu bucati de hrean. Peste gogosari torni solutia fierbinte, inchizi borcanele ermetic si le pui la sterilizat.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint