.

Prajitura de toamna

Posted on
  • luni, 17 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: , , , , ,
  • Cum se face prajitura de toamna, reteta culinara pentru prajitura de toamna


    Ingrediente:

    400 g faina, 200 g zahar, 250 ml lapte, 150 g unt, 3 oua, 2 plicutele zahar vanilat, 1 plic praf de copt, 600 g prune

    Mod de preparare:

    Intr-un bol mare, pui faina si zaharul si amesteci. Adaugi untul topit si amesteci bine, pana obtii un aluat sfaramicios din sare pastrezi o ceasca. Peste aluatul ramas, adaugi praful de copt, zaharul vanilat, ouale si laptele, apoi omogenizezi bine.

    Speli prunele, le desfaci in doua, le scoti samburii si le pui la scurs. Torni aluatul intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Asezi prunele si presari aluatul sfaramicios oprit.

    Introduci in cuptor, la foc mediu, pentru 30 de minute. Tai prajitura dupa ce se raceste.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint