Ingrediente:
200 g iaurt
sau lapte batut, 150 g faina, 1 ou,
coaja de la 1 lamaie, sare, 1 lingurita praf de copt sau bicarbonate de
sodium, 100 g zahar pudra vanilat, 250
ml ulei pentru prajit
Mod de
preparare:
Mixezi
iaurtul cu oul, sarea, coaja de lamiae, apoi adaugi faina cernuta impreuna cu
praful de copt. Omogenizezi compozitia. In baie de
ulei fierbinte, pui la prajit cate o lingurita de aluat. Le coci cate 2-3
minute pe fiecare, pana se rumenesc. Scoti
gogosile pe servetele absorbante, ca sa se scurga. Le servesti calde, pudrare
cu zaharul vanilat.
Sfatul
nostru:
Este o
reteta rapida, pe care o poti pregati cand musafirii iti suna la usa, luandu-te
pe nepregatite. Imbogateste compozitia cu un mar taiat in cubulete, cu stafide
sau cu alte fructe deshidratate.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu