.

Gogosi cu iaurt

Posted on
  • duminică, 2 octombrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: , , ,
  • Cum se fac gogosi cu iaurt, reteta culinara pentru gogosi cu iaurt


    Ingrediente:

    200 g iaurt sau lapte batut,  150 g faina, 1 ou, coaja de la 1 lamaie, sare, 1 lingurita praf de copt sau bicarbonate de sodium,  100 g zahar pudra vanilat, 250 ml ulei pentru prajit

    Mod de preparare:

    Mixezi iaurtul cu oul, sarea, coaja de lamiae, apoi adaugi faina cernuta impreuna cu praful de copt. Omogenizezi compozitia. In baie de ulei fierbinte, pui la prajit cate o lingurita de aluat. Le coci cate 2-3 minute pe fiecare, pana se rumenesc. Scoti gogosile pe servetele absorbante, ca sa se scurga. Le servesti calde, pudrare cu zaharul vanilat.


    Sfatul nostru:

    Este o reteta rapida, pe care o poti pregati cand musafirii iti suna la usa, luandu-te pe nepregatite. Imbogateste compozitia cu un mar taiat in cubulete, cu stafide sau cu alte fructe deshidratate.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint