.

Gulas cu fasole

Posted on
  • duminică, 30 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: , ,
  • Cum se face gulas cu fasole, reteta culinara pentru gulas cu fasole


    Ingrediente:

    1 ciolan afumat de porc, 2 picioare de porc, ½ kg boabe de fasole uscata, 2 morcovi, cate 1 radacina de patrunjel, pastarnac si telina, 2 cepe, 1 gogosar, 1 ardei gras verde, 1 legatura patrunjel sau marar, ½ legatura frunze de telina, 2 catei de usturoi, 2 foi de dafin, piper macinat, boia dulce de ardei, cateva boabe de ienibahar, Delikat Legume

    Mod de preparare:

    Alegi fasolea, o speli si o lasi sa se inmoaie in apa clocotita. Speli ciolanul si oasele si le pui la fiert in aproximativ 3 litri de apa calda, impreuna cu foile de dafin rupte in bucati si boabele de ienibahar. Ai grija sa indepartezi spuma care se ridica la inceputul fierberii.

    Dupa 1 ora de fiert, adaugi in vas legumele curatate, spalate si taiate cuburi, precum si boabele de fasole scurse. Scoti carnea fiarta si o portionezi, indepartand in acelasi timp si oasele. Adaugi din nou bucatile in oala, impreuna cu usturoiul zdrobit, boia, piper si Delikat Legume dupa gust si continui fierberea pentru inca 20 de minute. La sfarsit, presari verdeata fin tocata.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint