Ingrediente:
3-4 ardei
grasi, 1 vanata, 1 ceapa, 2 catei de usturoi, 1 linguri ulei, 1 ardei iute, 1
legatura verdeata, sare, piper
Mod de
preparare:
Cureti
legumele si le speli. Indepartezi vinisoarele ardeilor si ii tai in fasii. Tai
ceapa solzisori, usturoiul in bucati, iar vanata in fasii lungi. Incingi uleiul
intr-o tigaie si inabusi la foc mic ardeii, vinetele si ceapa.
Dupa 3
minute, stingi cu o cana de apa clocotita si lasi sa scada la foc mic. Dup ace
apa a scazut, torni 200 ml de apa, presari sare si piper dupa gust si,
optional, ardeiul iute, curatat si taiat rondele. Le lasi sa mai fiarba 5
minute.
Inainte de
a luat mancarea de pe foc, presari verdeata tocata. O poti consuma calda si
rece.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu