.

Papricas secuiesc

Posted on
  • duminică, 30 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: , ,
  • Cum se face papricas secuiesc, reteta culinara pentru papricas secuiesc


    Ingrediente:

    5 aripi de curcan, 2 cepe, 1 lingura bulion, 300 ml supa de carnea, 2 linguri ulei, 1 lingura boia dulce, 1 legatura patrunjel, 2 linguri smantana, sare, piper

    Pentru galuste

    2 oua, 2 linguri unt, 150 g faina, sare, piper

    Mod de preparare:

    Cureti ceapa, o speli si o tai solzisori. Tai in doua aripile de curcan. In uleiul incins, calesti ceapa, presari boiaua, dupa care pui carnea si amesteci, pana se caleste uniform. Stingi cu bulionul dizolvat in supa, acoperi vasul si fierbi totul 35-40 de minute, la foc mediu.

    Intre timp, pregatesti galustele. Fierbi o cana cu apa, untul si un praf de sare. Dupa primul clocot, adaugi toata faina si amesteci energic pana la omogenizare. Iei vasul de pe foc si, cand compozitia s-a mai racit, incorporezi ouale batute si putin piper.

    Pui la fiert, in apa cu putina sare, pentru 20 de minute, cate o lingurita de aluat. Cand carnea a fiert, adaugi smantana, , galuste scurse si patrunjel tocat marunt.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint