.

Mancare de conopida

Posted on
  • vineri, 14 octombrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se face mancare de conopida, reteta culinara pentru mancare de conopida


    Ingrediente:

    1,5 kg conopida, 500 g fleica de porc, 2 cepe, 1 lingura pasta de tomate, 400 g rosii in bulion, 50 ml ulei, 1 legatura marar, 1 lingurita rasa cimbru macinat, sare, piper

    Mod de preparare:

    Desfaceti conopida in buchetele, spalati-o si lasati-o sa se scurga de apa. Taiat fleica de porc in bucatele si prajiti-o inabusit in ulei si o cescuta de apa. Dupa ce se evapora toata apa si bucatile de carne se patrund bine si se rumenesc putin, adaugati ceapa curatata, spalata si tocata marunt. 

    Caliti totul pana cand ceapa se inmoaie bine, apoi adaugati pasta de tomate si rosiile in bulion tocate marunt. Puneti in cratita cimbrul, jumatate din legatura de marar tocat marunt si potriviti de sare si piper. Adaugati o cana cu apa si puneti cratita in cuptorul incins, la foc mic pentru 45 de minute. Serviti mancarea de conopida calda presarata cu marar tocat marunt.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint