Ingrediente:
1,5 kg
conopida, 500 g fleica de porc, 2 cepe, 1 lingura pasta de tomate, 400 g rosii
in bulion, 50 ml ulei, 1 legatura marar, 1 lingurita rasa cimbru macinat, sare,
piper
Mod de
preparare:
Desfaceti
conopida in buchetele, spalati-o si lasati-o sa se scurga de apa. Taiat fleica
de porc in bucatele si prajiti-o inabusit in ulei si o cescuta de apa. Dupa ce
se evapora toata apa si bucatile de carne se patrund bine si se rumenesc putin,
adaugati ceapa curatata, spalata si tocata marunt.
Caliti totul pana cand ceapa
se inmoaie bine, apoi adaugati pasta de tomate si rosiile in bulion tocate
marunt. Puneti in cratita cimbrul, jumatate din legatura de marar tocat marunt
si potriviti de sare si piper. Adaugati o cana cu apa si puneti cratita in
cuptorul incins, la foc mic pentru 45 de minute. Serviti mancarea de conopida
calda presarata cu marar tocat marunt.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu