.

Mancare de pui cu marar

Posted on
  • marți, 4 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se face mancare de pui cu marar, reteta culinara pentru mancare de pui cu marar

    Ingrediente:

    1 pui (1,2 – 1,5 kg), 50 mlulei, 3 cepe, 500 g marar circa 12-14 legaturi, 2-3 legaturi de patrunjel verde, 1 lingurita rasa faina, sare

    Mod de preparare:

    Cureti puiul, il speli, il tai in bucati, il scurgi bine de apa, apoi il rumenesti usor, impreuna cu ceapa tocata marunt, in uleiul incins, dupa care torni putina apa si fierbi inabusit. Cureti mararul de cotoarele mari, il speli in mai multe ape, apoi il tai mare si il adaugi peste bucatile de carne. Presari faina, amesteci totul cu lingura , torni o ceasca de apa si potrivesti gustul de sare si de piper. Fierbi in continuare circa 40 de minute.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint