Cum se face musaca cu gorgonzola, reteta culinara pentru musaca cu gorgonzola
Ingrediente:
1 kg carne amestec, 250 g gorgonzola, 4 oua, 2 chifle mari vechi, 4 rosii, 50 g pesmet alb fin, 50 g mustar, 2 cepe rosii, 2 catei de usturoi, 1 legatura hasmatuchi, sare, piper, boia dulce
Mod de preparare:
Ceapa, spalata si curatata, o toci marunt. Chiflele le inmoi in apa rece si le stroci bine. Din ceapa, paine, carne, oua si pesmet faci un amestec, iar la urma, adaugi si usturoiul tocat marunt. Speli hasmatuchi si rupi frunzulitele, apoi adaugi in compozitie 3/4 din legatura.
Pui apoi sare, piper, mustar si boia, dupa gust. Rosiile le oparesti, le decojesti si le tai felii, la fel si branza. Incingi cuptorul la 175 de grade si introduci tava.
Musaca cu gorgonzola
Posted on marți, 4 octombrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Mancaruri cu carne,
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu