.

Musaca cu gorgonzola

Posted on
  • marți, 4 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: ,
  • Cum se face musaca cu gorgonzola, reteta culinara pentru musaca cu gorgonzola


    Ingrediente:

    1 kg carne amestec, 250 g gorgonzola, 4 oua, 2 chifle mari vechi, 4 rosii, 50 g pesmet alb fin, 50 g mustar, 2 cepe rosii, 2 catei de usturoi, 1 legatura hasmatuchi, sare, piper, boia dulce

    Mod de preparare:

    Ceapa, spalata si curatata, o toci marunt. Chiflele le inmoi in apa rece si le stroci bine. Din ceapa, paine, carne, oua si pesmet faci un amestec, iar la urma, adaugi si usturoiul tocat marunt. Speli hasmatuchi si rupi frunzulitele, apoi adaugi in compozitie 3/4 din legatura.

    Pui apoi sare, piper, mustar si boia, dupa gust. Rosiile le oparesti, le decojesti si le tai felii, la fel si branza. Incingi cuptorul la 175 de grade si introduci tava.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint