Cum se fac pulpe de pui cu rosii si morcovi la tava, reteta culinara pentru pulpe de pui cu rosii si morcovi la tava
Ingrediente:
4 pulpe pui, sare, piper, 3 linguri faina, 0.7 dl ulei, 1 dl vin alb, 300 g rosii, 500 g morcovi fragezi, 1 capatana usturoi, 1 fir de patrunjel
Mod de preparare:
Speli pulpele, iar partea cu piele o crestezi cu un cutit bine ascutit, apoi le freci cu sare si piper. Treci fiecare pulpa prin faina si le asezi intr-un vas termorezistent us cu ulei. Stropesti pulpele cu ulei, torni peste ele vinul, acoperi cu folie si le pui in cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius.
Cand pulpele sunt pe jumatate gata, desfaci folia si asezi morcovi fragezi taiati in bucati mari mari langa pulpe. Asezi si rosii intregi sau taiate in doua, in functie de marime.
Cureti usturoiul, il tai in bucati mai mari, pui in tavam presari patrunjelul verde tocat fin si pui tava inpoi in cuptor pentru 20-25 de minute.
Pulpe de pui cu rosii si morcovi la tava
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu