.

Ostropel de dovlecei

Posted on
  • marți, 4 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: , ,
  • Cum se face ostropel de dovlecei, reteta culinara pentru ostropel de dovlecei


    Ingrediente:

    1 kg dovlecei, 1 capatana usturoi, 1 ceapa tocata, 2 linguri pasta de tomate, 100 ml ulei, sare, patrunjel verde tocat, 2 linguri faina

    Mod de preparare:

    Cureti dovleceii si ii tai in felii de 2-3 mm, apoi ii prajesti in ulei pe ambele partim pana se rumenesc usor. Scoti dovleceii intr-o craticioara. Din ceapa, mujdei, faina si pasta de tomate, faci un sos.

    Torni sosul in craticioara peste dovlecei si mai dai totul in 2-3 clocote. In sos, pui o parte din uleiul ramas de la prajitul dovleceilor, presari patrunjel tocat si opresti focul. Acoperi cu un capac.

    Pret: 4 lei
    Pregatire: 35 minute
    Coacere: 30 minute

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint