Cum se fac papanasi cu fructe, reteta culinara pentru papanasi cu fructe
Ingrediente:
150 g branza de vaci, 100 g faina 2 linguri zahar, putin lapte, 4 oua, 200 g struguri, prune, piersici, 3 linguri unt, 50 g zahar pudra
Mod de preparare:
Framanti un aluat din branza, faina, zahar, oua si putin lapte. Il lasi sa se odihneasca 30 de minute. Speli fructele, le scoti samburii, iar boabele de struguri le desprinzi de pe ciorchine si imbraci fiecare fruct in aluat.
Incingi untul si prajesti papanasii la foc potrivit. Intorci papanasii si ii mai prajesti 3-4 minute, pana ce se rumenesc si pe cealalta parte. Tai papanasii in bucati, ii pui pe 4 farfurii, presari zahar pudra si ii servesti decorati cu fructul preferat.
Papanasi cu fructe
Posted on marți, 18 octombrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Aluaturi si Foietaje,
Deserturi,
Dulciuri,
Dulciuri diverse,
Patiserie,
Prajituri
Etichete:
Aluaturi si Foietaje,
Deserturi,
Dulciuri,
Dulciuri diverse,
Patiserie,
Prajituri
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu