Cum se fac
paste cu naut, reteta culinara pentru paste cu naut
Ingrediente:
300 gpaste
Rigatoni Barilla, 400 g sos Bolognese Barilla, 1 cutie cu naut Maxim’s, 1 cutie cu rosii cubulete Maxim’s, 300 g
carne tocata, 100 ml vin alb, cimbru, 2 cepe, 2-3 rosii, sare, boia, ulei
Mod de
preparare:
Fierbe
pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, da-le sub un jet de apa rece si
pune-le intr-un castron. Intr-o tigaie cu 2-3 linguri cu ulei incins, caleste
ceapa tocata marunt, adauga carnea, aromatizeaza cu cimbru si condimenteaza cu
sare si boia (dulce sau iute, dupa gust).
Dupa ce s-a
patruns carnea, pune nautul scurs si vinul, rosiile taiate pe jumatate. Daca a
scazut prea mult, adauga apa calduta. Fierbe totul inabusit. Pune rosiile
cubulete, sosul Bolognese si da-le in cateva clocote, acoperit. La fina, adauga
pastele scurse, amesteca si serveste imediat.
Stiai?
Datorita
continutului de fibre, nautul scade colesterolul si impiedica acumularea de
zahar in sange, fiind un aliment util persoanelor care sufera de diabet sau
hipoglicemie.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu