.

Paste cu naut

Posted on
  • sâmbătă, 8 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete:

  • Cum se fac paste cu naut, reteta culinara pentru paste cu naut

    Ingrediente:

    300 gpaste Rigatoni Barilla, 400 g sos Bolognese Barilla, 1 cutie cu naut Maxim’s,  1 cutie cu rosii cubulete Maxim’s, 300 g carne tocata, 100 ml vin alb, cimbru, 2 cepe, 2-3 rosii, sare, boia, ulei

    Mod de preparare:

    Fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, da-le sub un jet de apa rece si pune-le intr-un castron. Intr-o tigaie cu 2-3 linguri cu ulei incins, caleste ceapa tocata marunt, adauga carnea, aromatizeaza cu cimbru si condimenteaza cu sare si boia (dulce sau iute, dupa gust).

    Dupa ce s-a patruns carnea, pune nautul scurs si vinul, rosiile taiate pe jumatate. Daca a scazut prea mult, adauga apa calduta. Fierbe totul inabusit. Pune rosiile cubulete, sosul Bolognese si da-le in cateva clocote, acoperit. La fina, adauga pastele scurse, amesteca si serveste imediat.

    Stiai?

    Datorita continutului de fibre, nautul scade colesterolul si impiedica acumularea de zahar in sange, fiind un aliment util persoanelor care sufera de diabet sau hipoglicemie.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint